Rehberlik Servisi

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanlarımızdan DİDEM AKŞAHİN KURUL tarafından “İNTERNETİ NASIL KULLANMALIYIM?” konusunda öğrencilerimiz için hazırlanan sunuda; Teknoloji bağımlılığının tanımı, belirtileri ve korunma yolları açıklanarak güvenli internet kullanımı hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanlarımızdan DİDEM AKŞAHİN KURUL tarafından “Bilinçli İnternet Kullanımı” konusunda öğretmenlerimiz için hazırlanan sunuda; Teknoloji bağımlılığının tanımı, belirtileri ve korunma yolları açıklanarak güvenli internet kullanımı hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Şbt

10. sınıf güzellik hizmetleri, yiyecek-içecek hizmetleri ve çocuk gelişimi bölümü öğrencilerine, bireysel farklılıklara saygı ve kişi hakları konulu eğitim yapılmıştır.