Okulumuza kitap bağışı yaparak gençlerimizin ufkunu genişletmek ve kütüphanemizde adınız yaşasın ister misiniz?

Bağışlarınız için okulumuza ve bir çayımızı içmeye davet ediyor,

Twitter'da #KütüphanemizdeAdınHepYaşasın hashtagiyle desteklerinizi  bekliyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız okul öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı yazı ve şiirlerin okunmasıyla kutlandı.

AB Kod Haftası(CodeWeek) kapsamında "DİCLE ARDUİNO ÖĞRENİYOR" etkinliği gerçekleştirdik. Bilişim alanı 10. sınıf öğrencilerimizle arduino devreleri yaptık. Etkinlik sonunda organizatör öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sertifika verdik.

Okulumuzda başlatılacak olan ''11.SINIFLAR DYK KURSU''için öğrencilerle kütuphanemizde bilgilendirme toplantısı yapılarak Seviye Belirleme Sınavı uygulandı.

Okulumuz ögretmenleri 1000 OKUL PROJESI kapsamında İLK YARDIM EGİTİMI KURSUNU  başarıyla tamamladı.

Eyl

Diyarbakır İl Millî Eğitim Müdürümüz Sn.YÜKSEL ARSLAN birtakım inceleme ve denetlemelerde  bulunmak üzere okulumuzu ziyaret etmişlerdir.Sayın müdürümüze bu nazik ziyaretleri için tüm DİCLE MTAL AİLESİ olarak teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda ilk kez başlatılan "ÖĞRENCİ KOÇLUĞU" toplantımızı yaptık. Hevesimiz, umudumuz, enerjimiz çok yüksek. Corananın eğitim-ögretimimizden çaldıklarını misliyle geri almaya kararlıyız. Öğrencisi, öğretmeni ve idaresiyle başaracağız bunu...

Ağu

Okulumuzun eğitim öğretime hazırlanmasına destek veren İlçe Kaymakamı ve Belediye başkanı sayın Murat BEŞİKÇİ ve personeline teşekkürler .

Ağu

Onarımı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yapılan Dicle MTAL eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Yüksel Arslan ve İl Müdür Yardımcımız Erhan Baydur'a teşekkürler.

Tem

YENİŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EYÜP UÇAK VE BÖLGEDE GÖREV YAPAN ORTAOKUL VE LİSE MÜDÜRLERİNİN KATILIMI İLE OKULUMUZU VE MESLEKİ EĞİTİMİ TANITAN BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor projesi kapsamında, okulumuz  Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencisi Berivan Pala, resim dalındaki yarışmada  Diyarbakır il üçüncüsü olmuştur. Alan öğretmenimiz Hadi Koçhan ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Bağımlılıkla mücadele etkinliklerinden sağlıklı yaşam, madde bağımlılığı, sigara ve alkol bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı hakkında, Zoom üzerinden

(08. 04.21)saat 19.00.19.45 arasında Rehber öğretmenler Ali Gökçen ve Didem Akşahin tarafından velilerimize yönelik seminer verilmiştir.

Mrt

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında okulumuz ihtiyaç sahibi ailelerle buluştu.

Şbt

Okulum Temiz belgesini almaya hak kazandık. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz

Ock

İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM OKULLARI ARASI ÇEVRİM İÇİ "SLOGAN YARIŞMASI"