Ara

Yenişehir Kaymakamı'mız Murat Beşikci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü'müz Hüsamettin Atlı'nın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğimiz...

Engelsiz bir dünya dileğiyle.

Sevgi varsa engel yok!

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından yapılan tetkik sonucu okulumuz OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ belgesini almaya hak kazanmıştır. Belgeyi alma sürecinde büyük bir özveri ile çalışan Okul Kalite Yönetim Ekibi'ne teşekkür ediyoruz.

Diyarbakır Gurme 2019 Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı'nda ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ağu

Erasmus+ Ana Eylem 1 Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketlilik faaliyeti alanında okulumuz "Dicle'yi Mesleki Eğitim Köprüsü ile Aşıyoruz " isimli projesini başarıyla yürütmüştür.

Ağu

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Erasmus+ programı kapsamında Almanya'ya gitti.

Ağu

Okulumuz Hasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri alanı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Erasmus+ programı kapsamında Çekya'ya gitti.

Tem

1 dakikalık videonu #cokokuyancokgeziyor etiketi ile paylaş, arkadaşlarınla gençlik kampında 1 haftalık tatil kazan.

SON BAŞVURU 10 AĞUSTOS

#cokokuyancokgeziyor