Ock

Valimiz Sayın Ali İhsan Su'nun eşi Zeliha Su Hanımefendi okulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Ziyaretinde Endüstriyel Mutfağı gezerek bilgiler alan Zeliha Su Hanımefendi, öğrencilerle gelecek planları üzerine sohbet etti.

Ock

Bilişim teknolojileri öğretmenlerimiz ve öğrencilerinin hazırladığı eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketinin ardından “Avrupa Kalite Etiketini” de almıştır. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

12.sınıf öğrencilerimiz Dicle Üniversitesi Kariyer Etkinliklerine katıldı.

Ara

TS İSO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Aşama-2 Gözetim Tetkik Programı denetimleri tamamlandı.

11. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Dersi Konu Soru Dağılım Tablosu

Ara

Bilişim teknolojileri alanımızın yaptığı başvuruyla “6. Gap Yeşil İnovasyon”yarışmasında Biz de varız !

Ara

Yenişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Birimi’nin Sosyal Hizmet Uzmanları tarafından “İntiharı Önleme” konulu seminer verildi.

Ara

Sağır değil! Dilsiz değil! Kör değil! Engelli ve özürlü hiç değil! Görme özellikli, işitme özellikli, konuşma özellikli insan… “3 Aralık Dünya Özellikli İnsanlar Günü” olarak kutlansın.

Okulumuz bilişim teknolojileri öğretmenleri Emine ZORA ŞİMŞEK ve Yusuf TURAN ile 7 öğrencimizin yürüttüğü "Eco STEAM" adlı e-twinning projesi ulusal kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz eTwinning projesinin de yer aldığı,eTwinning UDS ekibinden 𝐃𝐫.𝐇𝐮̈𝐥𝐲𝐚 𝐁𝐀𝐋 ve 𝐄𝐳𝐠𝐢 𝐔𝐥𝐮𝐭𝐚𝐧 katılımıyla gerçekleşen “eTwinning Diyarbakır Çalıştayı”ndayız.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. Yılı etkinliklerle kutlandı...

MEB AKUB Ekibi tarafından okulumuza afet bilinci,tahliye ve tatbikat bilgilendirmesi yapıldı.Tatbikat yapılarak toplanma alanımızda tahliye gerçekleştirildi.

MEB tarafından okullara gönderilen yardımcı kaynak kitaplar öğrencilerimize dağıtıldı.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü’nde sivil savunmanın önemi, tedbirleri, ikaz ve alarm işaretleri, afetlerde risk azaltımı, korunma ve afet yönetimi ile ilgili öğrencilerimize eğitim verildi.

Kasım ayında denetimi gerçekleşecek İSO 45001 denetimi için, İSG Uzmanlarımız tarafından okulumuzda ön incelemeler yapıldı.