DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Yenişehir Dicle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğretmenlerine rehberlik servisi tarafından psikososyal destek eylem planı çerçevesinde deprem-eğitim içerikli bilgilendirme oturumu  yapıldı.

Ara

Yeni yılınız kutlu olsun!

Ara

Diyarbakır Ticaret Odası Halkla İlişkiler Sorumlusu Avukat Erhan AYER tarafından okulumuz 11. Sınıf öğrencilerine "Girişimcilik-iş fikri" semineri verildi

Ara

Okulumuz 11 ve 12.sınıf öğrencilerine 3.TYT DENEME SINAVI uygulandı.

Ara

Okulumuz Anaokulu öğrencileri "ELSA YAĞMUR DAMLASI" adlı tiyatro oyununu izledi.

Ara

Okulumuz 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine 2. TYT Deneme sınavı uygulandı.

Ara

Okulumuz voleybol takımı, liseler arası voleybol turnuvasında ilk maçında Nafiye-Ömer Şevki Cizrelioğlu AİHL' yi yenerek turnuvaya galibiyet ile başladı. Takımımızı ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Kas

Mezopotamya Gurme fuarı kapsamında yapılan 4. Diyarbakır Ulusal Aşçılık ve Pastacılık yarismasinda Okulumuz 11/C Yiyecek içecek hizmetleri sınıfından

Aleyna EROĞLU- ALTIN

Zeynep AKÇİÇEK - ALTIN

Negrican AYGÜN - ALTIN

Sevgi ACAR - GÜMÜŞ

Ayşin TEKÇİ - BRONZ        madalya kazanmıştır. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Yiyecek İçecek hizmetleri öğretmenimiz MEDİNE SEZGİN' e teşekkür eder başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlarız.

Kas

Diyarbakır valiliği ve Yenişehir Belediyesi öncülüğünde yapılan ve Sayın Valimizin de katılımlarıyla Toplu Konut bölgemizde Milli Ağaçlandırma Günü vesilesi ile"BARIŞ ORMANI" için ağaç dikimi etkinliğine okulumuzun tüm ogretmen ve öğrencileri ile katılım sağladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 84. yılında saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Okulumuz Sıfır Atık Projesi kapsamında atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak,atıkların azaltılması,kaynağında ayrı biriktirilmesi,geçici depolanması,ayrı toplanması,taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan temel seviye sıfır atık belgesi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 11. ve 12.sınıf öğrencilerine 1.TYT DENEME SINAVI uygulandı.

Ekm

Bilişim Teknolojileri alanımız CodeWeek haftası için 5 farklı etkinlik yükledi. Öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı.

Ekm

Başarı tesadüf değildir. Emek veren öğrenci, öğretmen ve idaremizi kutluyoruz