Okulumuz 11. ve 12.sınıf öğrencilerine 1.TYT DENEME SINAVI uygulandı.

Bilişim Teknolojileri alanımız CodeWeek haftası için 5 farklı etkinlik yükledi. Öğrencilerimize sertifikaları dağıtıldı.

Başarı tesadüf değildir. Emek veren öğrenci, öğretmen ve idaremizi kutluyoruz

Okul Müdürümüz Gürkan BEYAZ, TRT GAP RADYOSU canlı yayınına katılarak okulumuzdaki eğitim-öğretim ve Merkez Sur ilçemize bağlı taşımalı okullara sunduğumuz yemek hizmetleri hakkında soruları cevaplandırdı.

Okulumuzda Kitap Diyarbakır projesi kapsamında hergün 1 saat kitap okunmaktadır.

Öğrencilerimiz  Edebiyat Öğretmeni Mahmut GEZGÖR'ün nezaretinde kentimizde T.C.İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarı"nı gezdi.

Diyarbakır'da taşımalı sistemle eğitim veren okullardaki öğrencilerin öğle yemeği, meslek liselilerce gece saatlerine kadar süren mesaiyle hazırlanıyor.

Eyl

Yiyecek-İçecek Hizmetleri bölümünde okuyan 40 öğrencimiz, okulumuzda ve Diyarbakır Öğretmenevi'nde oluşturulan mutfakta haftanın 5 günü öğretmenlerin kontrolünde, Sur ilçesinde taşımalı eğitim gören yaklaşık 6 bin 800 öğrenciye öğle yemeği hazırlıyor.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat KÜÇÜKALİ ile ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Demir ERNEZ Sur Küçükkadı Ortaokulunu ziyaret edip, taşıma kapsamındaki öğrencilerimizle birlikte öğle yemeği yedi.

Eyl

Okulumuz Bilişim Teknolojieri ve Grafik ve Fotoğraf Bölümü öğrencileri, Mezopotamya Bilim Şenliği-2 için Sümer Parktaydı. Eğitici ve renkli standlar ziyaret edildi. Öğretmen ve öğrenclerimiz TRT Radyo ile şenlik hakkında röportaj yaptı.

Ağu

Okulumuz müdür yardımcısı ve felsefe öğretmeni Ali ALKIN'ın ortağı olduğu "Üç Filozof Şair" adlı eTwinning projesi ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Danışman öğretmenimiz Ali ALKIN ve 11/ Bilişim Teknolojileri alanı öğrencilerimiz Rojin KARADAĞLI, Zilan KURT, Şilan BUDAK ve Fatma İLTER' i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz "ISO 45001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ" belgesini almaya hak kazanmıştır. Bu süreçte emeği geçen özellikle Ayşe BUĞUR, Semra OKUR öğretmenlerimize ve tüm ekibimize teşekkür ederiz. TEBRİKLER !

2021-2022 eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Karneleri dağıttık. Biz başka ışıklar yetiştirmek, siz ise geleceği aydınlatmak üzere, öğrencilerimize iyi tatiller, mezun olanlara hayatta başarılar dileriz.